№ |
Іс-шаралар |
Мерзімі |
Жауаптылар |
1 |
Тамақтану режимін сақтау |
Күнделікті |
Директордың ТІЖ орынбасарлары |
2 |
Тамақтану нормаларын сақтау |
Күнделікті |
Комиссия құрамы |
3 |
Тамағамды дайындау сапасы |
Күнделікті |
медбике |
4 |
Тағам дайындау технологиясы |
10 күнде 1 рет |
Комиссия құрамы |
5 |
Күнделікті ас мәзірінен және перспективалық мәзірден тағам дайындаудың сәйкестігін тексеру. Тағамды ауыстыру кестесіне сәйкес тағамдарды ауыстыру. |
Еапта сайын |
Комиссия құрамы |
6 |
Дайындалатын тағамдар мен аспаздық бұйымдардың сапасына бағалау жүргізу |
Ай сайын |
Комиссия құрамы |
7 |
Бракераждық комиссияның мектеп асханасын тексеруі |
Бір айда 1рет |
Комиссия құрамы |
8 |
Тоңазытқыштарда, қоймаларда, мұздатқыш камераларда өнімдерді сақтаудың температуралық-ылғалдылық режимін сақтау |
Күнделікті |
медбике |
9 |
Ыдыс-аяқты, жабдықты және мүкәммалды жуу ережесі |
Апта сайын |
медбике |
10 |
Жалпы тазалаудың сапасы |
Апта сайын |
медбике |
11 |
Ас блогы персоналын аурулардың болуына тексеру |
Күнделікті |
медбике |
12 |
Ас блогы персоналының медициналық тексеруден өтуі |
1жылда 1 рет |
медбике |
13 |
Директор жанындағы кеңесте комиссияның жұмысы бойынша материалдар дайындау, ата-аналар жиналысы. |
Жыл бойы |
Директордың ТІЖ орынбасарлары |
14 |
Тамақтануды ұйымдастыру бойынша есептерді дайындау |
Ай сайын |
Директордың ТІЖ орынбасарлары |
15 |
Оқушылар мен ата-аналар арасында тамақтану сапасы туралы сауалнама жүргізу |
Жыл сайын |
Директордың ТІЖ орынбасарлары |